Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسمی از کتاب منتخب شهادت نامه امام حسین علیه السلام، تالیف آیت‌الله محمدی ری شهری، به زبان انگلیسی در کالج اسلامی لندن، رونمایی شد.

به گزارش ایسنا،آیت الله محمدی ری شهری رئیس مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحدیث و نویسنده کتاب دانشنامه امام حسین علیه السلام در پیامی تصویری به مراسم رونمایی منتخب شهادت نامه امام حسین علیه السلام به بیان ویژگی‌های ممتاز دانشنامه امام حسین پرداخت و گفت:«دانشنامه امام حسین علیه السلام کتابی کاربردی و برای همه دوران هاست که با توجه به واقعیت های روز نوشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی این اثر را نگاهی نو به زندگی ابرمردی خواند که زندگی و نام او با حریت، آزادی و حق طلبی و مبارزه با ظالمان و مستکبران گره خورده است.

آیت الله ری شهری به بیان هفت ویژگی این کتاب ارزشمند اشاره نمود و گفت: استناد به منابع معتبر فریقین و نقد متون ضعیف، جامعیت و در عین حال گزیده نگاری از جمله ویژگی های این اثر است. بهره گیری از تبیین و تحلیل برای بازشناسی متون تاریخی و سنجش آن با کلمات خود حضرت و نیز انعکاس تمام ابعاد زندگی ایشان از قبل از تولد تا هنگامه شهادت از دیگر ویژگی های این کتاب است. بعلاوه بیان فلسفه عزاداری پیروان اهل بیت و رد کردن مسائل خرافی و اقدامات نادرست در عزاداری از دیگر محورهای این کتاب است.

آیت‌الله ری شهری ابراز امیدواری نمود همه مسلمانان در سراسر جهان بتوانند این الگوی زندگی و مردانگی و مبارزه را سرمشق خود قرار دهند.

در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی مدیر مرکز اسلامی انگلستان، دکتر عیسی جهانگیر مدیر کالج اسلامی، شیخ عباس جعفر مترجم کتاب، دکتر محمد علی اسماعیل مدیر ارتباطات مرکز اسلامی و دکتر امینه اینلُز به سخنرانی پرداختند.

شخصیت امام حسین علیه السلام، مقتل نگاری و منابع مهم آن و نیز ویژگی‌های کتاب، محورهای اصلی این سخنرانی‌ها بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آیت الله ری شهری امام حسین علیه السلام آیت الله ری شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۲۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، امام صادق (علیه السلام) ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر گرامی آن حضرت، امام محمد باقر (علیه السلام) و مادر ارجمندش ام فروه، دختر قاسم بن محمد بن ابی بکر میباشد. نام شریفش جعفر و لقب معروفش صادق و کنیه اش ابوعبدالله میباشد.
ایشان به مدت ۳۴ سال (۱۱۴ تا ۱۴۸ق) امامت شیعیان را بر عهده داشتند.
شهادت آن حضرت در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ هجری قمری، در ۶۵ سالگی، به دستور منصور دوانیقی، خلیفه ستمگر عباسی، به وسیله سمی که به آن بزرگوار خوراندند، در شهر مدینه اتفاق افتاد.
مرقد مطهر ایشان در قبرستان بقیع واقع در مدینه منوره در کنار قبر پدر، پدربزرگ و عمویش امام حسن مجتبی (علیه السلام) قرار دارد.
سیره علمی امام صادق (ع) باعث شد تا مبانی اصیل اسلام به شکلی عقلانی و منطقی در جامعه گسترش پیدا کند و تأکیداتی که ایشان بر حفظ سنت پیامبر گرامی اسلام (ص) داشتند، باعث رشد و گسترش مبانی اصیل اسلام ناب شد.
امام جعفر صادق (علیه السلام) با تربیت شاگردانی دانشمند، ذخیره علمی بزرگی برای امت برجای گذاشت.
بعضی از شاگردان نامی آن بزرگوار عبارتند از: هشام بن حکم و مؤمن طاق و محمد بن مسلم و زرارة بن اعین و ... که هر یک چهره‌های درخشانی از تربیت شدگان مکتب آن حضرتند.

دیگر خبرها

  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • آیین دمام‌ زنی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) در بندرعباس
  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات
  • گیلان در سوگ سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • گیلان در سوگ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • برپایی ۵ موکب شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیاده‌راه بجنورد
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)