Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین خصوصیت هیئت تراز انقلاب اسلامی ارتباط منطقی و متعادل میان شور و شعور حسینی است این در حالی است که سکولارها و فرقه شیرازی سناریوی دیگری برای هیئات مذهبی در نظر دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، این روزها با آغاز دهه اول ماه محرم و ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مهمانی منحوس به نام کرونا بر نحوه برگزاری محافل عزاداری نسبت به سال‌های گذشته تأثیر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کافی است البته در کوچه و خیابان شهر قدم بزنی و شور و حال و هوای زیبای عزاداری‌ها را در این ایام از نزدیک ببینی که علیرغم تغییر در نوع برگزاری مراسمات ماه محرم اما محافل در تکایای عزاداری با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی  بر پا شده و هیچ دلی نیست که بی‌قرار محبوب خدا نباشد، لب‌ها زیر ماسک‌های بر صورت زده به زمزمه "یا حسین" درمی‌آیند و دست‌ها به عشق سیدالشهدا بر سر و سینه کوبیده می‌شود. اشک‌ها بر گونه‌ها فرو می‌ریزد و قلب‌های شکسته این روزها که از شر کرونا هم دلگیرترند، حاجت‌ مندانه سالار شهیدان را شفیع خود می‌خوانند. 

 مراسم عزاداری امام حسین(ع) راز ماندگاری اسلام و شیعه است

مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع) راز ماندگاری اسلام و شیعه است که قرن‌ها شیعیان و عاشقان اهل بیت(ع) همزمان با فرا رسیدن ماه محرم و صفر برای پاسداشت نهضت خونین کربلا تلاش می‌کنند و هیئت‌های مذهبی در نقطه به نقطه شهرها برپا شده و اما کیفیت و کمیتی دارد. 

پیرغلامان اباعبدالله که به رسم مرسوم خود خوب می دانند علم ارباب را چگونه برافراشته بدارند و اما حالا تبیین ویژگی های هیئت مطلوب یا همان "تراز انقلاب اسلامی" به خصوص برای نسل جوان در برابر هیئت های تابع فرقه های ضاله از جمله "شیرازی" می تواند به عدم انحراف جوانان عزیز هیئتی کمک بسیاری کند. این در حالی‌ است که گاها مانوس شدن افکار بعضی جوانان هیئتی با اینگونه انحرافات را شاهد هستیم.

در این گزارش سعی شده تا وجوه تمایز هیئت های "تراز انقلاب اسلامی" با هیئت های "انحرافی" تببین شود‌. پیوند منطقی شور و شعور، بصیرت افزایی و سیاسی بودن نه سیاست زده و بی تفاوت بودن به امور جزء وجوه تفاوت هیئت "تراز انقلاب اسلامی" و هیئت تابع فرقه های انحرافی از جمله "فرقه ضاله شیرازی" است.

هیئت تراز انقلاب اسلامی پیوندی منطقی بین شور و شعور دارد

اولین خصوصیت هیئت "تراز انقلاب اسلامی" که باید در وجه تمایزش با هیئت های انحرافی مورد توجه قرار بگیرد،ارتباط منطقی و متعادل میان "شور" و "شعور"حسینی می باشد.  در این ایام با حضور مهمان نامبارکی به نام ویروس منحوس کرونا که شیوه برگزاری محافل عزاداری را هم تحت تاثیر خودش گذاشته است، می شود این مسئله را به خوبی درک کرد. 

یک هیئتی "تراز انقلاب" اما، "شور" و "شعور" را در پیوند با هم می بیند و به بیانات مقام معظم رهبری توجه کرده که در خصوص برپایی خیمه عزای امام حسین (ع)در این شرایط فرمودند: "معیار برگزاری عزاداری‌های محرم را ضوابط کارشناسان بهداشتی و ستاد ملی مقابله با کرونا بوده و هرچه آنها لازم بدانند، باید مراعات شود." عزاداران "هیئت تراز" مجالس عزا را برگزار می کنند، اما ضوابط و دستورالعمل های توصیه شده را هم رعایت می کنند تا جان مردم تهدید نشود و حق الناس رعایت شود. در واقع در "هیئت تراز" ،عزاداران حسینی "شور" را در مقابل "شعور" یا "شعور" را در مقابل "شور" قرار نداده، بلکه در پیوند با هم، عاطفه و منطق شان را در این مجالس تقویت می‌کنند.

رهبر معظم انقلاب نیز در این باره می‌فرمایند: ««اولاً اساس حرکت عمومی تشیع علاوه بر منطق قوی بر عواطف بود. از روز اول تا امروز در کنار عقل، عشق حضور جدی داشت؛ برای همین هم حرکت تشیع نابود نشد یعنی از بین نرفت والا باید صد مرتبه در امواج متلاطم سیاست‌ های متعرض و عنان­‌آلود نابود شده بود. منطق قوی است. یعنی صرف عواطف نیست، اما منطق تنها هم نیست. عواطف هم با آن درآمیخته است. این از آن‌جاهایی است که عقل و عشق با هم می‌­سازد.» (۱۳۸۱/۷/۲۰).

از نمونه کارهای فرقه ضاله و انحرافی موسوم به "شیرازی" ترویج قمه زنی و کارهای خلاف شعائر حسینی در شبکه های ماهواره ای است که خصوصا در ایام محرم هر سال کلیپ های بسیاری از قمه زنی می سازند و موجب وحشت مردم جهان از آئین مهربان شیعه می شوند. این تصاویر در این شبکه های ماهواره ای بارها و بارها پخش می شود و متاسفانه موجب وهن شیعه در بین اذهان عموم مردم دنیا می گردد و آنها با این عمل به دور از فرهنگ عاشورا تصویر بد و به دور از عقل و منطق را از مذهب ناب تشیع به جهان معرفی کرده که همان "شیعه انگلیسی" است.

در این میان بارها و بارها شاهد تلاش زیاد برای ایجاد تحریف در موارد مختلف شعائر اسلامی از سوی غرب و غرب زده ها هستیم و این مسئله چهره موهونی از این شعائر مذهبی را ترسیم می‌کند؛ در حالی که مبرهن است اسلام واقعی و شیعه واقعی و هیئتی "تراز انقلاب اسلامی" دست به چنین کاری نزده و به جان انسان ها لطمه ای وارد نمی کند و کاری که برای سلامتی آن ها مضر باشد بر اساس توصیه ها و آیات و روایات ائمه معصومین انجام نمی‌دهد.

بصیرت‌افزایی رسالت مهم هیئت تراز انقلاب اسلامی است

مسئله مهم دیگری که در وجه تمایز "هیئت تراز" و "هیئت انحرافی" باید مد نظر باشد، غنای محتوای سخنرانی، معرفت‌ افزایی و بصیرت‌افزایی مخاطبان است. 

در واقع "هیئت تراز" یک تریبونی‌ است در جهت گسترش ارزش‌های قرآنی و آرمان‌ های اهل بیت(ع) و در همان راستا وظیفه ترویج و تبیین اهداف انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را برعهده دارد.

 از جهتی علما و بزرگان دین بر ارائه مطالب مستند، منطقی و به دور از دروغ و خرافه تأکید دارند، زیرا اشکی که بر اساس داستان‌ سرایی‌های بیهوده و بی‌محتوا جاری شود به عمق قلب نفوذ نمی‌کند و در نهایت به معرفتی نسبت به امام حسین(ع) و آرمان‌هایش نیز منجر نمی‌شود.

 به همین جهت رهبر معظم انقلاب ۲۰ آبان ۹۲ درباره اهمیت منبر در مجالس عزاداری می‌فرمایند: «گاهی روضه‌‌خوان‌‌ ها روضه‌‌هایی می‌خواندند که معلوم بود غلط است، معلوم بود خلاف است، امّا می‌خواندند، برای اینکه حالا چهار نفر مستمع دلشان بسوزد و گریه کنند. مگر به هر قیمتی باید این کار را کرد؟ حادثه را بیان کنید؛ با هنرمندی بیان کنند تا مردم دلشان شیفته بشود و منقلب بشود، نه اینکه خلاف بگویند. حالاها هم می‌شنوم، منبری یا مداح سر منبر خطاب به امیرالمؤمنین (ع) می‌کند و می‌گوید آقا هرچه داری از امام حسین(ع) داری! شما فکرش را بکنید! این چه حرفی است و این چه مُهمل‌‌گویی است که کسی این‌‌جور درباره امیرالمؤمنین حرف بزند؟ امام حسین (ع) هرچه دارد از امیرالمؤمنین دارد، امام حسین (ع) هرچه دارد از پیغمبر دارد، چرا نمی‌فهمند این معانی و این مسائل را؟ آن‌‌وقت ادّعا هم دارند، هرچه هم به دهنشان بیاید می‌گویند؛ یعنی اینها را خیلی باید به‌‌نظر من بزرگ بشمُریم»

منبر و سخنرانی، کلاس درسی برای بصیرت‌ افزایی است نه صرفا محلی برای بروز احساسات، البته باید بگوییم که در عین اینکه ریختن اشک و به اوج رسیدن احساسات در عزای امام حسین (ع) دارای ارزش است اما آگاهی و معرفتی که منجر به بروز این احساسات پاک می‌شود از اهمیت بیشتری برخوردار است.

دشمن اسلام و نظام اسلامی همانند همیشه و در تمامی موارد نمی‌خواهد مردم عزادار ائمه اطهار بوده و برای کاستن از دامنه حفظ و حراست از میراث عاشورای حسینی همچنان تلاش می‌کند تا زمینه تحریف و انحرافات در این فرهنگ اسلامی را در همین مجالس عزاداری گاها فراهم سازند، کاری که فرقه شیرازی با افراطی‌گری های زیادی که به اسم اسلام در جهان بوسیله شبکه های ماهواره ای خود ترویج داده و می دهد.

از طرفی این فرقه انحرافی با حمایت های پشت صحنه انگلیس و کشورهای غربی با تبلیغ فعالیت های اینگونه می خواهند، چهره ای افراطی از اسلام به نمایش بگذارند و یکی از این چهره های افراطی طیفی موسوم به صادق شیرازی است که با نام فرقه شیرازی شناخته می شود.

هیئت تراز، سیاسی است نه سیاست‌ زده ، نه بی‌تفاوت!

نکته دیگری که "هیئت تراز انقلاب" در برپایی مجلس عزاداری امام حسین(ع) باید مورد توجه قرار دهد، این است که بداند باید فی‌ نفسه سیاسی باشد، اما سیاستی که اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و خود امام حسین (ع) آن را تعریف و تبیین می‌کنند. سیاستی که منطبق بر قرآن و سیره پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) است.

در چنین سیاستی جناح، گروه، قبیله، نسب و رتبه جایگاهی ندارد و هرکسی که معتقد به این اصول و مبانی باشد، از هر گرایش سیاسی و فکری، در جرگه یاران امام قرار می‌گیرد، لذا "هیئت تراز و مطلوب انقلاب اسلامی" ، سیاسی بوده، نه سیاست‌ زده و سیاست آن نیز برگرفته از همان ارزش‌هایی است که برای آن چنین مجالسی و محافلی را برپا کرده است، به همین جهت چنین مجلسی آلوده به مسائل و اغراض سیاسی روزمره و حب و بغض‌های جناحی نشده و براساس نیات نفسانی به شبیه‌سازی کاریکاتوری دوران امام حسین(ع) با شرایط داخلی امروز نمی‌پردازد.

از طرفی اینکه هیئت نباید سیاسی باشد نیز خطر دیگری دارد که هیئت‌های عزاداری و نفس سوگواری امام حسین(ع) را تهدید کرده و آن را به یک مراسم بی‌ هدف که در آن صرفا تاریخ عاشورا، مظلومیت امام حسین(ع) و یارانش و جنایات جبهه یزیدیان بیان شود تنزل داده و از محتوا و هدف تهی می‌سازد.

چنین هیئتی را می‌توان هیئت سکولار نامید که مقام معظم رهبری در این باره می‌فرمایند:

 «هیئت‌ها نمی‌توانند سکولار باشند؛ هیئتِ امام حسینِ سکولار ما نداریم! هرکس علاقه‌‌مند به امام حسین است، یعنی علاقه‌‌مند به اسلام سیاسی است، اسلام مجاهد است، اسلام مقاتله است، اسلام خون دادن است، اسلام جان دادن است؛ معنای اعتقاد به امام حسین این است،  اینکه آدم در یک مجلس روضه یا هیئت عزاداری مراقب باشد که مبادا وارد مباحث اسلام سیاسی بشود، این غلط است، البتّه معنای این حرف این نیست که هر حادثه سیاسی در کشور اتّفاق می افتد، ما باید حتماً در مجلس روضه آن را با یک گرایش خاصّی، حالا یا این طرف، یا آن طرف بیان کنیم و احیاناً با یک چیزهایی هم همراه باشد؛ نه، امّا فکر انقلاب، فکر اسلام، خطّ مبارکی که امام (رضوان الله علیه) در این مملکت ترسیم کردند و باقی گذاشتند، اینها بایستی در مجموعه‌‌ها و مانند اینها حضور داشته باشد».

به عبارت بهتر، هیئت مذهبی، انقلابی و مطلوب، نه سیاست‌زده است نه سکولار، نه بی‌تفاوت به سیاست و مسائل روز است نه آلوده به اغراض سیاسی، بلکه تبیین ‌کننده سیاست حسینی است که همان سیاست مد نظر قرآن است.

جریان شیرازی ها که از ابتدا قصد تخریب وجهه تشیع را داشتند، شروع به افتتاح ۱۳ شبکه ماهواره ای به نام های مرجعیت، شبکه جهانی امام حسین ۳،۲،۱ ، الانوار ، بقیع و شبکه های دیگر کردند و در این شبکه ها علنا شروع به بدگویی نسبت به رهبر انقلاب و مراجع تقلید می کنند.

"جریان شیرازی " بیش از آنکه یک جریان فکری عمیق باشد یک جریان قدرت طلب سیاسی و سکولار است که در پوشش مرجعیت و با شعارهای سنتی و سیاست ستیز، به دنبال گسترش نفوذ خود در جامعه شیعی بوده و در این مسیر هر فرد یا جریانی را که به نحوی در مقابل بسط نفوذ خود ببیند با انواع اتهامات اقدام به تخریب وی می کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تراز انقلاب اسلامی هیئت تراز انقلاب امام حسین ع ماهواره ای نه سیاست اهل بیت هیئت ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۸۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در گیلان

همزمان با ایام سوگواری و سالروز شهادت ششمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام جعفر صادق (ع) مراسمات عزاداری در سراسر استان گیلان توسط هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های دینی برگزار می شود.‌

مردم مؤمن و ولایتمدار و متدین گیلان در سراسر این استان همگام با حضور در مساجد، تکایا، حسینیه‌ها و اماکن مذهبی در سوگ صادق آل محمد (ع) به عزاداری  خواهند پرداختند و ارادت خود را به خاندان اهل‌ بیت (ع) ابراز خواهند داشت.

مراسم عزاداری خیابانی و دسته سینه‌زنی امروز از مقابل مساجد برخی شهرستان‌های برگزار می شود.

همچنین  امروز ساعت ۱۷ در میدان شهدای ذهاب رشت تجمع عزاداری برپا خواهدشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • ۷۵ مراسم عزاداری شهادت امام صادق(ع) در کردستان برگزار شد
  • ۷۵ مراسم شهادت امام صادق(ع) در کردستان برگزار شد
  • برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع) در ارومیه
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام صادق(ع) در ارومیه
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم